Home 5 Medewerker Productie

Medewerker Productie

Wij leveren “Kwaliteit van leven” door veilige medicatie te leveren aan kwetsbare patiëntgroepen.
Help jij mee zorgen?

Help jij zorgen?

OVER SCHELDEZOOM FARMACIE
Scheldezoom Farmacie staat voor innovatie, veiligheid en kwaliteit. Wij bieden een prettige werkomgeving waar alle facetten van de farmacie aan bod komen: de farmaceutische patiëntenzorg in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en instellingszorg, maar ook productie en laboratoriumdiensten. Scheldezoom bestaat uit een tweetal front-office apotheken in de (algemene) ziekenhuizen in Goes en Terneuzen, en de centrale apotheek in ’s-Gravenpolder. Hier zijn instellingszorg, productie, laboratorium, logistiek en algemeen beheer ondergebracht.

De combinatie van deze verschillende werkgebieden binnen één bedrijf biedt de mogelijkheid tot zowel verbreding als specialisatie. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor een gepersonaliseerd takenpakket, afgestemd op individuele interesses en kwaliteiten. Scheldezoom is vooruitstrevend en wil inspelen op marktkansen en ontwikkelingen in de farmacie, zoals de specialistische zorg thuis, de geautomatiseerde ondersteuning van farmaceutische processen en de uitdagingen die ontstaan zijn na de hervorming van de langdurige zorg.

WERKEN BIJ DE AFDELING PRODUCTIE
Je assisteert de Apothekersassistent om medicatie op maat te bereiden in een specialistisch team. Zoals cytostatica infusen voor kankerpatiënten, morfine infusen voor patiënten met pijn, infusen met moderne geneesmiddelen voor reumapatiënten en voedingsinfusen. Voor verpleegafdelingen worden ingewikkelde infusen klaar gemaakt, waarmee hen werk uit handen genomen wordt en medicatie tevens veiliger wordt. In ‘s- Gravenpolder is een GMP faciliteit gevestigd, om producten te bereiden die niet (of niet in de vereiste sterkte) commercieel verkrijgbaar zijn zoals injectievloeistoffen (de zogenaamde “eigen voorraadbereidingen”)

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Je verricht werkzaamheden op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen t.b.v. de geneesmiddelenvoorziening voor de aangesloten ziekenhuizen, andere gezondheidsinstellingen en derden. De nadruk ligt op het in grote hoeveelheden klaarzetten, voorbereiden, machinaal bereiden, etiketteren en inpakken van producten.

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken een kandidaat die:

 • In het bezit is van minimaal een LBO diploma;
 • Goed routinematig kan werken;
 • Technisch inzicht heeft;
 • Kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan;
 • Zelfstandig en flexibel inzetbaar is en accuraat kan werken;
 • In staat is om, ook onder grote druk, nauwkeurig te werken
 • Affiniteit heeft met farmacie

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een afwisselende functie in een ambitieuze organisatie met een gemotiveerd team.
 • Een dienstverband van 24 uur per week voor de duur van een jaar. Na dit jaar is er een mogelijkheid tot verlenging van het contract.
 • Een salaris van minimaal € 2.279 en maximaal € 2.975 op basis van een fulltime dienstverband conform FWG schaal 25 van de CAO-ziekenhuizen.
 • Voldoende ruimte tot zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.
 • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Reiskostenvergoeding / uitstekende pensioenregeling / vergoeding vanuit de WKR-regeling.

 SOLLICITEREN? Zou je graag ons team willen versterken, stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@scheldezoom.nl of t.a.v. Jan Raeven, HR Manager, Postbus 106 4460 BB GOES

CONTACTPERSOON Bas van de Ketterij, Teamleider 0113 317500

Wij bieden ook de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen op de afdeling om een betere indruk te krijgen!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

‘s-Gravenpolder (Zeeland, nabij Goes, een half uurtje rijden vanaf Bergen op Zoom)

24 uur