Werken bij Scheldezoom Farmacie

Bij Scheldezoom Farmacie gaat u met plezier naar het werk. U bent nauw betrokken bij de bedrijfsprocessen, omdat Scheldezoom kennis, kunde, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van medewerkers wil benutten. Scheldezoom Farmacie is transparant in haar beleid en communicatie en daardoor weet u wat er binnen de organisatie speelt en welke ontwikkelingen belangrijk zijn. Medewerkers kunnen hun steentje bijdragen aan deze ontwikkelingen en krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien binnen de organisatie.

Solliciteren

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om het team van specialisten uit te breiden. Sluit een vacature echter niet aan bij uw opleiding of heeft u interesse voor een andere functie binnen de organisatie, dan kunt u dit kenbaar maken door het sturen van een open sollicitatie.

Open sollicitaties stuurt u:
bij voorkeur digitaal, onder vermelding van ‘Open sollicitatie’ naar solliciteren@scheldezoom.nl t.a.v. dhr. J. Raeven.

Of schriftelijk, onder vermelding van ‘Open sollicitatie’ naar Scheldezoom Farmacie B.V., HR afdeling t.a.v. dhr. J. Raeven, Postbus 106, 4460 BB Goes.

 

Stage lopen

Bij een flink aantal opleidingen is het van belang dat studenten door middel van een stage praktijkervaring opdoen bij bedrijven. Wil jij door middel van een stage praktijkervaring opdoen binnen een professionele organisatie? Dan ben jij bij ons van harte welkom!