Home 5 Assistent Controller

Assistent Controller

.Jouw analytische skills botvieren op standaard control-taken is voor jou niet voldoende. Jij zoekt een baan waarbij je met zoveel mogelijk facetten te maken krijgt. Het liefst in een informele organisatie met korte lijnen, want dat schakelt zo fijn.

 Goed nieuws: wij hebben die baan voor je!

OVER SCHELDEZOOM FARMACIE
Scheldezoom Farmacie B.V. is een uniek bedrijf waar alle facetten van de (ziekenhuis)farmacie aan bod komen: productie, laboratorium en de farmaceutische patiëntenzorg in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en instellingszorg. Scheldezoom bestaat uit een tweetal front-office apotheken in de ziekenhuizen in Terneuzen en Goes alsmede een centrale apotheek in ’s-Gravenpolder. Hier zijn de productie, het laboratorium, instellingszorg en de ondersteunende afdelingen ondergebracht.

De combinatie van deze verschillende werkgebieden binnen één bedrijf biedt de mogelijkheid tot zowel verbreding als specialisatie. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor een gepersonaliseerd takenpakket, afgestemd op individuele interesses en kwaliteiten. Scheldezoom is vooruitstrevend en wil inspelen op marktkansen en ontwikkelingen in de farmacie, zoals de specialistische zorg thuis, de geautomatiseerde ondersteuning van farmaceutische processen en de uitdagingen die ontstaan zijn na de hervorming van de langdurige zorg.

LEKKER BREED TAKENPAKKET
Bij Scheldezoom kom je te werken in een team met drie collega’s. Je ondersteunt de Manager Finance & Control en hebt een lekker breed takenpakket.

 • Je helpt bij de uitvoering van de planning- en control-cyclus, verzorgt periodieke managementrapportages en bereidt analyses voor.
 • Wil het management advies over specifieke vraagstukken van bedrijfseconomische aard, dan kunnen ze altijd bij jou aankloppen.
 • Meedenken aan de ontwikkeling van control-instrumenten en -methoden doe je ook graag.
 • Is er een keer een correctie in de boekhouding nodig, dan mogen ze je altijd bellen, want financiën zijn voor jou niet vreemd.
 • Scheldezoom wil bovendien graag stappen zetten in automatisering, bijvoorbeeld met de managementtool Microsoft Power BI. Het zou mooi zijn als je daaraan wilt en kunt bijdragen.

DE VELE FACETTEN VAN SCHELDEZOOM
Zo breed als je takenpakket is, zo breed is ook Scheldezoom Farmacie als organisatie. We ontwikkelen en produceren medicijnen en leveren deze aan ziekenhuizen, verpleeginstellingen en revalidatieklinieken. Binnen Scheldezoom krijg je te maken met de afdelingen onderzoek, productie, handel, transport en logistiek. Jij bent de cijfermatige link tussen al deze afdelingen en de Manager Finance & Control.

FIJNE CONTACTEN
Als Assistent Controller spreek je met veel verschillende collega’s van allerlei lagen in de organisatie. Die afwisseling vind jij alleen maar leuk. Jij past je communicatie moeiteloos op iedereen aan.

DIT BEN JIJ
Wanneer bovenstaande je aanspreekt, ben je al een heel eind. Zeker wanneer je onderstaande eigenschappen kunt afvinken.

 • Hbo werk-, denk- en/of opleidingsniveau (zoals Bedrijfseconomie)
 • Relevante werkervaring
 • Kennis van financiële zaken
 • Goede beheersing van Excel

Het zou fijn zijn als je ook dit meeneemt:

 • Kennis van fiscale wet- en regelgeving
 • Kennis van of affiniteit met ICT

DIT BIEDEN WIJ
Een topper als jij krijgt bij Scheldezoom alle waardering die je verdient. Dat uit zich onder meer in:

 • Een jaarcontract voor 24 uur per week met mogelijkheid tot verlenging.
 • Een salaris van minimaal € 2.832,00 en maximaal € 3.824,00 op basis van een fulltime dienstverband conform FWG schaal 45 van de CAO-ziekenhuizen. Na gebleken geschiktheid is een inschaling in FWG schaal 50 mogelijk.
 • Voldoende ruimte tot zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.
 • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Vergoeding vanuit de WKR-regeling.

Is dit de baan voor jou? Laat je horen!

 SOLLICITEREN?  Zou je graag ons team willen versterken, stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@scheldezoom.nl of t.a.v. Jan Raeven, HR Manager, Postbus 106 4460 BB GOES

CONTACTPERSOON Ljubo Patkovic, Manager Finance & Control (0113-317536)

Wij bieden ook de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen op de afdeling om een betere indruk te krijgen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

‘s-Gravenpolder (Zeeland, nabij Goes, een half uurtje rijden vanaf Bergen op Zoom)

24 uur