Home 5 Teamleider Ziekenhuisapotheek

Teamleider Ziekenhuisapotheek

Leidinggeven aan een leuk, gemotiveerd team in een prachtig vakgebied bij een organisatie waar je veel vrijheid eevaart. Als dat is wat je zoekt, heb je het bij deze gevonden!

HET MOOISTE VAK IN DE FIJNSTE OMGEVING
Als teamleider in een apotheek wil je er zijn voor je team en zorgen voor de best mogelijke medicatie voor patiënten. Daar krijg je bij Scheldezoom Farmacie in het ziekenhuis ADRZ in Goes alle vrijheid voor. In de ziekenhuisapotheek van Scheldezoom Farmacie werk je in een grote organisatie waar je samen met zorgprofessionals de best mogelijke zorg levert. Jouw team, bestaande uit apothekersassistenten, vakspecialisten en farmaceutisch medewerkers, zorgt voor de medicatieverificatie, controle van medicatievoorschriften, medicijnuitgifte en het beantwoorden van vragen van artsen, verpleegkundigen en patiënten.

Dit is wat jij als teamleider gaat doen:

 • Je organiseert, coördineert en bewaakt de dagelijkse werkprocessen
 • Je begeleidt (ca. 36) medewerkers op een coachende manier
 • Je bent de spil tussen ziekenhuisapotheker, apotheekteam, ziekenhuismedewerkers en Scheldezoom Farmacie
 • Je zorgt voor een veilig en prettig werkklimaat voor jouw team
 • Je stimuleert ontwikkeling van de medewerkers

‘Het is een heel fijn team om mee samen te werken. De teamleden staan altijd voor elkaar klaar. We kennen weinig verloop en vacatures zijn vaak snel opgevuld. Dat zegt wel wat.’

DIT BEN JIJ
Jij bent een klantgericht en probleemoplossend type met analytisch denkvermogen en empathie. Je kunt goed plannen en organiseren en hebt (bij voorkeur) leidinggevende ervaring of aantoonbare leidinggevende capaciteiten. Verder breng je ook dit mee:

 • Diploma apothekersassistent
 • Hbo denk- en werkniveau
 • Affiniteit met zorg en farmaceutische dienstverlening

OVER SCHELDEZOOM FARMACIE

Scheldezoom Farmacie B.V. is een uniek bedrijf waar alle facetten van de (ziekenhuis)farmacie aan bod komen: productie, laboratorium en de farmaceutische patiëntenzorg in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en instellingszorg. Scheldezoom bestaat uit een tweetal front-office apotheken in de ziekenhuizen in Terneuzen en Goes alsmede een centrale vestiging in ’s-Gravenpolder. Hier zijn de productie, het laboratorium, instellingszorg en de ondersteunende afdelingen ondergebracht.

De combinatie van deze verschillende werkgebieden binnen één bedrijf biedt de mogelijkheid tot zowel verbreding als specialisatie. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor een gepersonaliseerd takenpakket, afgestemd op individuele interesses en kwaliteiten. Scheldezoom is vooruitstrevend en wil inspelen op marktkansen en ontwikkelingen in de farmacie, zoals de specialistische zorg thuis, de geautomatiseerde ondersteuning van farmaceutische processen.

DIT BIEDEN WIJ
Deze interessante en veelzijdige baan brengt nog meer voordelen met zich mee.

 • Een dienstverband van 32-36 uur per week voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging
 • Een salaris van minimaal € 3.047 en maximaal € 4.324, op basis van een fulltime dienstverband conform FWG schaal 50 van de CAO-ziekenhuizen
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering ter grootte van maandsalaris
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitstekende pensioenregeling

MEER INFORMATIE
Lijkt het je wat, maar wil je eerst nog wat meer over deze functie weten? Bel dan eens naar Ellen Lorier-Filius, Teamleider Frontoffice via 0881 254 229. Zij vertelt je er graag over. Een dagje meelopen op de afdeling kan ook. We laten je graag alles zien!

SOLLICITEREN
Kom jij ons team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@scheldezoom.nl of per post naar Scheldezoom Farmacie, t.a.v. HR Manager Jan Raeven, Postbus 106, 4460 BB Goes.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Goes
32-36 uur