Home 5 Vacature Assistent Distributie

Assistent Distributie

Je houdt van de medische wereld en van werken voor mensen. Deze combinatie vind je in de ziekenhuisapotheek. Voor de apotheek in ziekenhuis ZorgSaam zijn we tijdelijk op zoek naar een Apothekersassistente voor de vervanging van zwangerschapsverlof.

Veel afwisseling

Als Assistent Distributie in het ziekenhuis krijg je te maken met medicatiegebruik van de patiënt van opname tot ontslag. Je hebt een afwisselende baan waarin je jouw vak in de volle breedte kunt uitvoeren. Dit is wat je gaat doen:

  • Uitzetten en leveren van geneesmiddelen, al dan niet op naam;
  • Medicatiebegeleiding;
  • Bewaken van de medicatie van patiënten;
  • Uitvoeren van eenvoudige kwaliteitscontroles m.b.t. procedures en werkzaamheden

Dit ben jij

Je hebt het diploma van Apothekersassistent. Je bent in staat om klantgericht te denken en te handelen. Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal. Daarnaast ben je zelfstandig, flexibel inzetbaar en je werkt accuraat.

Dit zijn wij

Met een hecht team van 30 collega’s zorgen we voor de farmaceutische patiëntenzorg in al haar facetten in het ziekenhuis. We doen dit samen en hopelijk straks ook met jou!

Dit kunnen we je bieden

Naast een leuke baan en een gezellig team bieden wij:

  • Een dienstverband van 32 uur per week voor de maanden juli t/m september 2024
  • Een salaris van minimaal € 2.429 en maximaal € 3.440 op basis van een fulltime dienstverband conform FWG schaal 35 van de CAO-ziekenhuizen
  • Reiskostenvergoeding

Meer informatie

Neem dan contact op met Greetje van Driessche-Hiel, Teamleider apotheek ZorgSaam Terneuzen (0115 – 688 273). Eens meelopen in de apotheek is mogelijk. We laten je graag alles zien!

Solliciteren

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@scheldezoom.nl of per post naar Scheldezoom Farmacie, t.a.v. HR Manager Jan Raeven, Postbus 106, 4460 BB Goes.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Terneuzen
32 uur