Home 5 Medewerker Instellingszorg / GDS

Medewerker Instellingszorg / GDS

 PATIËNTEN VERTROUWEN DAGELIJKS OP JOU
Iedere dag vertrouwen onze cliënten op jouw inzet. Zij verwachten mede dankzij jou te krijgen wat nodig en verantwoord is. Je zorgt dat de geneesmiddelen voor onze cliënten op tijd op transport kunnen naar de zorginstellingen. Je doet dit vrijwel geheel digitaal in een geautomatiseerd systeem. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Een team apothekersassistenten, apothekers en artsen helpen je graag bij het leveren van de juiste kwaliteit.

OVER SCHELDEZOOM FARMACIE
Scheldezoom Farmacie B.V. is een uniek bedrijf waar alle facetten van de (ziekenhuis)farmacie aan bod komen: productie, laboratorium en de farmaceutische patiëntenzorg in ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en instellingszorg. Scheldezoom bestaat uit een tweetal front-office apotheken in de ziekenhuizen in Terneuzen en Goes alsmede een centrale apotheek in ’s-Gravenpolder. Hier zijn de productie, het laboratorium, instellingszorg en de ondersteunende afdelingen ondergebracht.

De combinatie van deze verschillende werkgebieden binnen één bedrijf biedt de mogelijkheid tot zowel verbreding als specialisatie. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor een gepersonaliseerd takenpakket, afgestemd op individuele interesses en kwaliteiten. Scheldezoom is vooruitstrevend en wil inspelen op marktkansen en ontwikkelingen in de farmacie, zoals de specialistische zorg thuis, de geautomatiseerde ondersteuning van farmaceutische processen en de uitdagingen die ontstaan zijn na de hervorming van de langdurige zorg.

WERKEN BIJ DE AFDELING INSTELLINGSZORG
Instellingszorg levert farmaceutische patiëntenzorg aan ruim 2000 cliënten. Het merendeel verblijft in verpleeghuizen en revalidatieklinieken. De afdeling bestaat uit drie onderdelen: een frontoffice waar de receptverwerking plaatsvindt, het GDS proces waar medicatierollen worden gemaakt en het bestellingen proces waar de losse medicatie wordt verwerkt.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Uitvoeren van logistieke werkzaamheden in onze apotheek;
 • Dagelijks zorgen dat alle geneesmiddelen worden verzonden aan onze cliënten;
 • Afhankelijk van je kwaliteiten zijn er tal van projectmatige taken waar je op ingezet kan worden binnen onze afdeling.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent een gemotiveerde persoon met de volgende kwaliteiten:

 • Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
 • Je bent klantgericht in denken en handelen;
 • Onder druk werken met computersystemen is voor jou geen enkel probleem;
 • Je bent niet bang om zelf besluiten te nemen in het belang van de voortgang van het werk;
 • Je kunt onder druk nauwkeurig blijven werken.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een afwisselende functie in een ambitieuze organisatie met een gemotiveerd team.
 • Een dienstverband van 24 uur per week voor de duur van een jaar. Na dit jaar is er een mogelijkheid tot verlenging van het contract.
 • Een salaris van minimaal € 2.279 en maximaal € 2.975 op basis van een fulltime dienstverband conform FWG schaal 25 van de CAO-ziekenhuizen.
 • Voldoende ruimte tot zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.
 • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Reiskostenvergoeding / uitstekende pensioenregeling / vergoeding vanuit de WKR-regeling.
 • De werktijden, maandag tot en met vrijdag, liggen tussen 07:00 en 18:00 uur.

 SOLLICITEREN? Zou je graag ons team willen versterken, stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@scheldezoom.nl of t.a.v. Jan Raeven, HR Manager, Postbus 106 4460 BB GOES

CONTACTPERSOON Thea Schenkelaars, Teamleider (0113-317500)

Wij bieden ook de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen op de afdeling om een betere indruk te krijgen!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

‘s-Gravenpolder (Zeeland, nabij Goes, een half uurtje rijden vanaf Bergen op Zoom)

24 uur